26 июн. 2012 г., 23:39

За теб 

  Поэзия
366 0 3

Виждаш ли

тревата -

за теб е тя,

да тичаш боса

по росата.

Извора -

да се оглеждаш

в него

цяла:

светеща

и бяла,

от водите му

да пиеш

изобилна радост.

Да си волна,

звънка

като птича песен.

Теб да гонят

и досягат

ветровете...

Цвят безценен -

тебе търсят световете.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??