22 окт. 2005 г., 23:36

За теб 

  Поэзия
906 0 1

         Вятъра ще изпратя – ласкав и тих

         да те помилва нежно по косата.

         Ще го помоля да отнесе и този стих,

         обшит за тебе в пурпурна позлата.

 

         Ще накарам звезди сияйни да греят

         единствено за теб и за никой друг,

         а птици волни сладко да ти пеят

         с прекрасни трели и вълшебен звук.

         ..........................................................

         Какво ли не съм готов да сторя аз за теб?

         За теб единствено живея в света свиреп!

        

18.10.2005 г.

© Валентин Кабакчиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??