6 янв. 2023 г., 08:13

За теб едно сърце чертая... 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы, Другая
742 2 2

За теб едно сърце чертая

на листа бял, но липсва нещо?

Да бъде, трябва, по- горещо,

да бъде с пламък аз желая.

 

Да бъде, трябва, по- горещо

това сърце и по- туптящо,

от слънце да е по- горящо,

да топли твоя ден по- вещо.

 

От слънце да е по- горящо,

като комета да лети,

в галактиките да си ти

мечтанието му зовящо.

 

Сърцето истинско, любящо,

за теб е в моите гърди.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??