16 мая 2008 г., 20:40

за теб живея 

  Поэзия
1205 0 0
                                   за теб живея и копнея
                                   за теб сърцето ми тупти
                                   за теб любими аз живея
                                   за теб сърцето ми кърви


                                  за теб любими мой аз плача
                                  за теб и твоите кафяви очи
                                  за теб аз сама из улиците крача
                                  мислейки за теб и за нашите мечти 

 
                                  за твоята усмивка аз мечтая 
                                  нощем и денем времето аз ругая
                                  до мене да застанеш отново ти
                                  да сбъднем нащите мечти

        
                                  И ето малко време остава
                                  да те целуна и прегърна само ми трябва
                                  за да ти покажа и докажа
                                  че сърцето ми със теб завинаги остава
                    

                                  обичам те безкрайно много
                                  липсваш ми ужасно много
                                  нужен си ми да живея
                                  и само с тебе искам да се слея


                                  едно сме аз и ти
                                  аз и ти единствени
                                  обичаме се истински
                                  истински и завинаги
 
 


© Цвети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??