Колко песни са изпети
за теб, любов -
бурна и огнена
като слънцето
и неуморна
като вечната младост.
Да, носиш ти радост
и непокорна си
като горска сърна.
И колко рожби си създала,
дори не си и осъзнала.
В теб гори тази божествена искра,
която създала е света
и ще пребъде тя във вечността!
© Ралица Недева Недева Все права защищены