Mar 3, 2010, 12:24 PM

За теб, любов! 

  Poetry » Love
783 0 0

Колко песни са изпети

за теб, любов -

бурна и огнена

като слънцето

и неуморна

като вечната младост.

 

Да, носиш ти радост

и непокорна си

като горска сърна.
И колко рожби си създала,

дори не си и осъзнала.

 

В теб гори тази божествена искра,

която създала е света

и ще пребъде тя във вечността!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??