20 авг. 2009 г., 15:37

За теб ще бъда 

  Поэзия » Любовная
1047 0 1

За теб ще бъда нежна сълза,
отронена от твоите нежни очи,
ако знам, че тази сълза
ще спре болката в сърцето ти!

За теб ще бъда вятърът в косите ти,
ако знам, че ще те доведа при мен!
За теб ще бъда принцът на твоите мечти,
ако знам, че ще бъдем заедно завинаги!

За теб ще бъда нежният бриз от чувства,
ако знам, че ще ти донеса само любов!
За те ще бъда капка дъжд,
пролят от нежната ни страст!

За теб ще бъда всичко онова,
което те кара да мечтаеш и копнееш!
Но ето, аз родих се просто романтик,
с нежна и красива душа, която обича!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??