Aug 20, 2009, 3:37 PM

За теб ще бъда 

  Poetry » Love
1048 0 1

За теб ще бъда нежна сълза,
отронена от твоите нежни очи,
ако знам, че тази сълза
ще спре болката в сърцето ти!

За теб ще бъда вятърът в косите ти,
ако знам, че ще те доведа при мен!
За теб ще бъда принцът на твоите мечти,
ако знам, че ще бъдем заедно завинаги!

За теб ще бъда нежният бриз от чувства,
ако знам, че ще ти донеса само любов!
За те ще бъда капка дъжд,
пролят от нежната ни страст!

За теб ще бъда всичко онова,
което те кара да мечтаеш и копнееш!
Но ето, аз родих се просто романтик,
с нежна и красива душа, която обича!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??