19 мая 2012 г., 02:00

За теб звучи така банално 

  Поэзия » Любовная
719 0 3

Изправих си косата от вълнение

и спрях сърцето си за миг.

От тебе лъха недоверие, 

но чуй гласа ми в този стих.

 

За теб е толкова банално

"Обичам те" от фразата за вярност.

Усмихваш се така случайно,

мълчиш и казваш, че е рано.

 

Изсъхна ми езикът от вълнение

и спрях очите си за миг,

а ти ме гледаш с недоверие,

тъй рано е за моя стих.

 

"- Обичам те!" и ми се смееш сладко,

целуваш ме по сухия език.

За теб е може би така банално...

За мен - тъй искрено прекрасен миг... :)

© Венета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Колко нежно само Харесах!
  • Ах, че хубаво и влюбено! А в същото време има щипка тъга!
  • Влюбено...
    То никога не е банално... всъщност за невлюбените май E...
Предложения
: ??:??