25 дек. 2021 г., 01:36

За тебе 

  Поэзия » Любовная
901 0 2

    

       За тебе

 

За тебе слънцето изгрява,

за тебе ражда се деня,

а вечер нежно засиява

за теб загадъчна луна.

 

За тебе са цветята пъстри

и многоцветната дъга,

за тебе са звездите светли

и щастието на света.

 

За тебе бяло е, когато

снегът не спира да вали,

за тебе всичко е красиво –

дори в студени зимни дни.

 

За теб е любовта безкрайна,

донесла болка и мечта,

за теб е всяка моя тайна,

дарила те със красота.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??