22 июл. 2005 г., 01:17

За тебе аз съм 

  Поэзия
968 0 2

И щом луната те погали със усмивка,
с това, че в мрака има светлина,
макар че си самото слънце,
усмихни се...Аз съм твоята луна!

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??