27 июл. 2013 г., 14:53

За тебе, братче… 

  Поэзия » Другая
521 0 1

За тебе, братче, давам всичко,
което във сърцето си държа. 
Защото ти си ми едничко,
затуй на теб ще подаря...

 

Мечти, любов, желания, копнежи,

спокойствие, надежда, не пари.

Най-вече здраве, щастие, стремежи,

но само ти се усмихни.

 

Животът гаден е… отвсякъде.

Но ние и сами си го градим.

Търси любов и щастие навсякъде.

Дори и после в Ада да горим.

И в Aда?... Да… Готова съм да вляза!
Заради теб на клада да горя.

На дявола сърцето да извадя.

Лицето със шамар да изкривя.

 

Аз страшно много те обичам,

не искам болка в твоето сърце.

На вечно щастие обричам,

живота ти, братле…

 

24.07.2013 г.

©shon

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??