Моя радост и отмора,
мое нежно наказание,
мое слънчево сияние!
И в радост, и в мъка,
и в дни на разлъка,
за тебе милея,
за тебе копнея,
за тебе живея!!!
В душата надничам,
сърцето си питам
дали те обичам?
Сърцето ми казва,
душата подсказва,
че любя те страстно,
мое слънчице прекрасно!
Не мога без теб да живея!!!
© Снежана Терзиева Все права защищены
Пожелавам го на всички.
Да се сбъднат мечтите !