Nov 17, 2009, 1:13 PM

За тебе милея 

  Poetry » Love
770 0 2

Моя радост и отмора,

мое нежно наказание,

мое слънчево сияние!

 

И в радост, и в мъка,

и  в дни на разлъка,

за тебе милея,

за тебе копнея,

за тебе живея!!!

 

В душата надничам,

сърцето си питам

дали те обичам?

 

Сърцето ми казва,

душата подсказва,

че любя те страстно,

мое слънчице прекрасно!

 

Не мога без теб да живея!!!

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??