11 февр. 2008 г., 10:36

За тебе място няма 

  Поэзия » Любовная
678 0 17
 
Във моя дом за тебе място няма.
Тук всичко подредихме със любов,
да има топлина и силно рамо.
Мечтахме за щастлив живот.

Деца да има, весели и здрави,
да има смях и песни, весел глъч,
да ни е хубаво с него двама,
да се обичаме до сетен дъх.

Днес имаме си дом, голям и хубав,
деца си имаме усмихнати, добри,
но любовта отдавна ни напусна
и всеки своя път гради.

Във моя дом за тебе място няма,
но те откривам, чувствам, че си тук,
ти в мислите ми дишаш непрестанно,
как искам вместо него да си тук...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??