За теб ще бъда нежен цвят
и ще се случа във очите ти,
ще дам от свойта пъстрота,
на твоя свят и на мечтите ти.
За теб ще съм едно ухание,
навяващо ти топли нощи,
ще помниш моето дихание,
преследващо съня ти още.
За тебе ще съм дива свежест,
а ти ще пиеш от нектара ми,
пред погледа ми ще немееш,
усетил от магията и чара ми.
© Евдокия Иванова Все права защищены