4 янв. 2015 г., 21:29

За туй което съм написал 

  Поэзия » Философская
264 0 0

За хиляди неща съм писал
и пишех аз от много млад.
И във това аз търсех смисъл...
И пътя си във този свят!

Но пишех и  не публикувах!
Единствено четях се сам...
Дори с жена си не общувах.
Аз бях несретник  най-голям!

От всичко гдето бях написал,
икони правех в моя храм!
И на това се бях орисал.
От писаното  нямах срам!

Аз критиките не обичах...
Не исках рола на парцал!
По Соц тертип не се увличах...
И с всякакви молби бях спрял!

Разбрах, че това няма смисъл,
и по-добре е за света,
да знае какво съм написал,
щом вземе и мен да чете!

Това за мен не беше поза,
а изпитание  дори  за мен.
Поднасях си  букет от рози!
Но все очаквах двоя ден !
19.07.2014г. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??