15 янв. 2010 г., 10:40

За вота и живота 

  Поэзия » Другая
392 0 2

Ех, Боже, Боже,

и така може...

С цяла ръка

съм давала вот

на депутатите -

за хубав живот.

За трите им пръста

дават парички

и то за проверка

там ли са всички.

За трите им пръстчета,

правещи кръст.

За мен пак остана

средния пръст.

Излиза, богата,

че сме държава,

но... пак от бедни

се управлява...

Ех, Боже, Боже,

и иначе може.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??