19 дек. 2007 г., 15:09

За всичко между нас 

  Поэзия » Любовная
731 0 9

Цветето нежно увяхна,

когато в онази нощ на мечти

се превърна в кошмарни дни.

Така се получи, знам

и може би вече и ти си в сълзи облян,

за това, което и на двама ни причини,

ще съжаляваш, запомни!

Не можеш да върнеш стореното,

не можеш да забравиш казаното,

много болеше любовта

и затова сега сме разделени.

Искам само да бъдеш щастлив,

пък макар и с другата ти

и моля те, прости,

ако имам аз вина

за всичко между нас сега.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??