Цветето нежно увяхна,
когато в онази нощ на мечти
се превърна в кошмарни дни.
Така се получи, знам
и може би вече и ти си в сълзи облян,
за това, което и на двама ни причини,
ще съжаляваш, запомни!
Не можеш да върнеш стореното,
не можеш да забравиш казаното,
много болеше любовта
и затова сега сме разделени.
Искам само да бъдеш щастлив,
пък макар и с другата ти
и моля те, прости,
ако имам аз вина
за всичко между нас сега.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados