10 июн. 2011 г., 13:15

Забежка 

  Поэзия » Юмористическая
520 0 0

                   Имам нова колежка,

                   колежка, на име Снежка.

                   Млада, красива и секси,

                   май не страда от комплекси.

                   Реших и аз веднъж

                   да се пробвам като мъж.

                   Поканиих я вчера на кино:

                   „Благодаря, но предпочитам вино!

                   Побелели са твойте мустаци...

                   Аман от такива дъртаци!”

                   Колежката мило ми каза

                   и средно пръстче показа.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??