16 сент. 2008 г., 21:19

Заблуда 

  Поэзия » Любовная
568 0 1

Любов ли?!

Не!

За нея не искам да говоря.

Тя е лъжовна

и от нея много боли.

Защо е така не разбирам.

Моля,

някой да ми обясни.

... ... ...

До вчера беше ми познат.

А днес си мой приятел.

Но приятелство ли е това,

или прераства в нещо по-голямо?!

Усещам, че гледам те по по-различен начин,

но безразличие струи от теб.

Защо прегръща ме,

защо покани ме със теб?!

Щеше да звъннеш, но не го направи.

Звъниш на друга всеки ден

и нея ти прегръщаш.

Може би аз се подлъгах,

но моля те - повече не ме лъжи.

Ако искаш да си с мен, ми го кажи!!!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??