17 мар. 2011 г., 19:30

Забранена любов 

  Поэзия » Любовная
859 0 1

Забранена любов

 

За теб аз съм глас, ти за мен – и снимки,

редки, кратки, откраднати срещи -

спомени за страст в самотните ни нощи.

Всяка сутрин ти пращам поздрав тематичен,

за да започне денят ти с жест романтичен.

„Здравей, Любов” си казваме с усмивка,

„Обичам те” често се носи в ефира.

Дежурен смс  преди заспиване,

усещане насън за допир и целувка.

Любов забранена - банално звучи,

но слънце в очите ни от нея струи.

© Лизистрата Афлекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??