2 сент. 2020 г., 13:23

Забранени целувки 

  Поэзия » Любовная
417 0 0

Тялото ми пáри от последната среща.

Нажежено е като въглен.

Аз живея в пълна клада от страст.

Поддавам се на всяка негова провокация и не мисля какво  ще стане.

 

Усещам тялото му върху своето и всеки път се осланям на надеждата

да се слеем в едно.

Колко ли още ще крия тази забранена безбожна любов.

 

 

Устните ни се сляха в забранена целувка.

Тя беше греховна и така неочаквана.

Усетих любовта като шамар по лицето си.

Моето сърце страда и скита.

Наранено от това, че не е свободно да полетѝ,.

 

Срути се любовта, но аз знам забранените целувки са най-сладки.

На седмото небе съм от щастие, та ако ще да е за кратко.

© Elena Bojinova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??