Тялото ми пáри от последната среща.
Нажежено е като въглен.
Аз живея в пълна клада от страст.
Поддавам се на всяка негова провокация и не мисля какво ще стане.
Усещам тялото му върху своето и всеки път се осланям на надеждата
да се слеем в едно.
Колко ли още ще крия тази забранена безбожна любов.
Устните ни се сляха в забранена целувка.
Тя беше греховна и така неочаквана.
Усетих любовта като шамар по лицето си.
Моето сърце страда и скита.
Наранено от това, че не е свободно да полетѝ,.
Срути се любовта, но аз знам забранените целувки са най-сладки.
На седмото небе съм от щастие, та ако ще да е за кратко.
© Elena Bojinova All rights reserved.