25 апр. 2020 г., 00:16

Забраненият плод 

  Поэзия » Любовная
1038 0 1

Сладък е грехът
когато забранен
е той.

 

Сладки са устните
на онази дето ти е
забранено да
докосваш.

 

Сладка е ябълката от
Райската градина.

 

Сладко е и лудото вино,
което в душите

ни кипи.

 

Сладък е грехът
когато забранен
е той.

 

И. Иванов

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??