Сладък е грехът
когато забранен
е той.
Сладки са устните
на онази дето ти е
забранено да
докосваш.
Сладка е ябълката от
Райската градина.
Сладко е и лудото вино,
което в душите
ни кипи.
Сладък е грехът
когато забранен
е той.
И. Иванов
© Иван Иванов All rights reserved.