25.04.2020 г., 0:16 ч.

Забраненият плод 

  Поезия » Любовна
1031 0 1

Сладък е грехът
когато забранен
е той.

 

Сладки са устните
на онази дето ти е
забранено да
докосваш.

 

Сладка е ябълката от
Райската градина.

 

Сладко е и лудото вино,
което в душите

ни кипи.

 

Сладък е грехът
когато забранен
е той.

 

И. Иванов

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??