1 мая 2006 г., 21:55

Забрава 

  Поэзия
737 0 0
Сърцето ми вече забравило те е
и очите ми вече не плачат.
Споменът за тебе немее
и думите ти нищо не ми значат.
Не ми липсват ласките ти,
нито погледа твой.
Уморена съм от маските ти,
а те бяха много на брой.
Затова сега сърцето не трепва,
няма радост,само лека тъга.
За това, което някога беше
и за това, че няма нищо сега...

© Калпазанче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??