24 июн. 2008 г., 18:34

Забрава 

  Поэзия » Любовная
648 0 0

Потъвах безразсъдно

и се изгубвах

незнайно как

в безброй

влюбени в мен

мъжки очи...

За да забравя,

исках твоите...

Но уви,

не можах

и сега

дори не мога....

Целувах безумно

и чезнех

отново,

и отново

в безброй страстни

желаещи ме

мъжки

устни...

За да забравя,

исках

твоите...

Но уви,

не можах

и днес

дори не мога...

Докосвах

неслучайно

и милвах

нежно и безкрайно

безброй

желаещи ме

мъжки ръце...

За да забравя,

исках

твоите....

Но уви,

не можах

и утре

знам,

че няма

пак да мога...

А днес

към тебе

се опитвам

да съм безразлична,

защото знам,

че не бива

аз да те обичам...

Но не мога

да се спра,

защото ти

омагьоса

любовта ми

и сърцето ми

в тъга заключи,

и чувствата ми ти разби,

може би

завинаги...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??