25 июн. 2006 г., 11:38

ЗАБРАВИ 

  Поэзия
623 0 1

Един ден ще се върнеш знам…,
но тогава теб ще те боли.
Ще те приема само за да си отмъстя.
Ще видиш как любов догаря,
ще търсиш очите ми,
но те вече ще са на друг,
ще искаш милувките ми,
но те ще са на друг,
ще искаш да обичам теб
но стига вече…ЗАБРАВИ

!
Когато аз те исках
Ти искаше нея,
Когато аз те обичах
тя беше само пред твоите очи.
Сега си върви
обърни се и забрави,
просто забрави ме!
   
10.04.2006г.

© Илияна Мечкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А небоходимо ли е отново да го приемаш само, за да отмъстиш?
    Силна емоция има в стиха ти!
    Желая ти приятен и усмихнат ден Илияна
Предложения
: ??:??