8 февр. 2023 г., 07:39

Забравѝ 

  Поэзия » Любовная
173 0 4
       Забравѝ
 

Забравѝ за сърцето ми нежно

и за чувствата в нощния час!

Тази приказка свърши отдавна,

тази приказка свърши за нас.

 

Не поглеждай към дните предишни,

нека в спомен далечен да спят

и не искай напразни надежди

във сърцето ти пак да горят!

 

Всяка обич си има начало,

а и чувствата имат си край

и за мене си ти огледало,

отразило вълшебния рай.

 

Но измамен е образът чуден,

във сърцето оставил следи

и изчезва желан и далечен,

без надежда, любов и мечти…

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??