5 мар. 2009 г., 15:07

Забравих да живея 

  Поэзия » Любовная
791 0 2

Остави ме да живея, остави ме пътя си сама да  избера.

Да те погледна повече не смея, след казаното съм готова от теб  да се отрека.

Досега със теб живяла съм в заблуда и всичко е било лъжа...

..............................

Нямам вече вяра, нямам вяра на себе си дори.

Толкова много грешки ти простих - а колко пъти ли лъгал си ме ти.

Така привикнах да прощавам, а ти привикна да грешиш.

Опитвам се от тези чувства някак да избягам.

Опитвам се да те забравя дори.

Така ранила съм се покрай тебе, че забравих своя живот да живея.

 

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Животът е поредица от разочарования, но само истинската любов може да рани така! Обичаш истински, а от това по-хубаво няма!!!
  • Много хубаво стихче!
Предложения
: ??:??