Забравих те... вече не е обичам!
Забравих те... в тебе аз не се заричам!
Забравих те... не чувам вече твоя глас!
Забравих те... не искам да съм с тебе аз!
Забравих те... за тебе вече не скърбя
и в безсънни нощи за тебе не тъжа!
Забравих те... не ме интересува твоя ден!
Забравих те... не искам вече да си с мен!
Забравих те... не търся вече твоето лице!
Забравих те... не тупти за тебе моето сърце!
Забравих те... но това е само докато те видя!
Докато видя образа ти мил, докато видя твоите очи,
докато чуя твоя глас и отново в теб се влюбвам аз!
Отново сърцето ме боли и искам с мене да си ти!
Да галиш моите коси, да сбъднеш всичките мечти!
Само докато те видя, замечтавам и непрестанно си представям,
че някъде далеч от тук ще сме завинаги един до друг!
И само докато те видя, отново за теб живея,
пак за теб копнея и пак за теб проливам аз сълзи
и всичко в мен за теб гори!
" ЗАБРАВИХ ТЕ" - каква лъжа!!!!
И не разбирам докога ще е така,
да лъжа всички и най-вече мен, че теб ще мога да забравя някой ден!
© Цветелина Георгиева Все права защищены