23 jul 2010, 12:00

Забравих те 

  Poesía » De amor
1455 0 0

Забравих те... вече не е обичам!

Забравих те... в тебе аз не се заричам!

Забравих те... не чувам вече твоя глас!

Забравих те... не искам да съм с тебе аз!

Забравих те... за тебе вече не скърбя

и в безсънни нощи за тебе не тъжа!

Забравих те... не ме интересува твоя ден!

Забравих те... не искам вече да си с мен!

Забравих те... не търся вече твоето лице!

Забравих те... не тупти за тебе моето сърце!

Забравих те... но това е само докато те видя!

Докато видя образа ти мил, докато видя твоите очи,

докато чуя твоя глас и отново в теб се влюбвам аз!

Отново сърцето ме боли и искам с мене да си ти!

Да галиш моите коси, да сбъднеш всичките мечти!

Само докато те видя, замечтавам и непрестанно си представям,

че някъде далеч от тук ще сме завинаги един до друг!

И само докато те видя, отново за теб живея,

пак за теб копнея и пак за теб проливам аз сълзи

и всичко в мен за теб гори!

" ЗАБРАВИХ ТЕ" - каква лъжа!!!!

И не разбирам докога ще е така,

да лъжа всички и най-вече мен, че теб ще мога да забравя някой ден!

© Цветелина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??