За целувка закопнях
на ръба на самотата,
във фантазиите заживях,
дали забравих свободата!
Затворих се като отшелник,
загърбих обществото,
но в мене се роди идейник,
като че ли и ново мото...
Обаче за времето забравям,
а то се ниже както и тютюн
и зная скоро ще се озова
пред училище в балния костюм...
© Теди Георгиева Все права защищены
Наистина лети.
Поздрав и прегръдки, Теди !!!