29 июн. 2011 г., 22:21

Зад кулисите 

  Поэзия » Любовная
828 0 4

 Да бъда кукла на конци,

а ти да бъдеш кукловода.

Да няма реплики.

Мълчи!

Любов ли? Забранена строфа...

Играя ролята. Сълзи...

Сълзи и тъй нататък...

Говориш ли? Недей! Боли!

Мълчи! Сценарият е кратък!

Театър. Сцена. Суета.

Любов и прегрешение.

А зад кулисите една жена

оплаква своето падение...

© Станислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??