25 нояб. 2009 г., 22:31

Задгробното същество 

  Поэзия
545 0 0

Там в тъмата,

там в мъглата,

беше То.

Лежеше само,

задгробното същество.

Зло ли бе то?

Да.

Хранеше се с

човешката плът

това бе неговият

съд.

Дали добре му бе,

никой не знаеше.

Но всички знаеха само едно:

че съществуваше То.

 

 

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??