27 авг. 2008 г., 07:21

***(задъхано истински) 

  Поэзия
531 0 16

 

между нощта и времето
и тишината
дълбоко ме прегръщаш
в топлината си
със задъхани пръсти
полуделите луни разпръсваме
... по ръба на изгрева
и нас
в мигове сбъдване
и приливни нишки сънуване
седефено нежно
сме... истински...


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??