Aug 27, 2008, 7:21 AM

***(задъхано истински) 

  Poetry
536 0 16

 

между нощта и времето
и тишината
дълбоко ме прегръщаш
в топлината си
със задъхани пръсти
полуделите луни разпръсваме
... по ръба на изгрева
и нас
в мигове сбъдване
и приливни нишки сънуване
седефено нежно
сме... истински...


© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??