27.08.2008 г., 7:21 ч.

***(задъхано истински) 

  Поезия
534 0 16

 

между нощта и времето
и тишината
дълбоко ме прегръщаш
в топлината си
със задъхани пръсти
полуделите луни разпръсваме
... по ръба на изгрева
и нас
в мигове сбъдване
и приливни нишки сънуване
седефено нежно
сме... истински...


© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??