27 мая 2015 г., 23:10

Заедно разделени 

  Поэзия
420 0 0

Дели ни дървен капак, два метра земя и цял свят отвъден.

А спомени изплуват на повърхността и събират несъбируемото.

Събират туптящи сърца и едно сърце спряло.

Събират Живот със Смъртта.

Събират черно и бяло.

Събират брат с брата и враг с врага

и всички по един начин тъгуват.

Изпращат млада невинна душа,

която вече някъде другаде съществува.

 

На Ивайло

© Търм Търм Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??