4 дек. 2010 г., 16:36

Заедно, завинаги през вечността. 

  Поэзия » Любовная
672 0 1

Дай ми топлината на слънцето, която е в усмивката ти.

Нека вятър на надежда и щастие да ни покаже пътя.

Ела танцувай с мен, моя любов, сред облаци...

Две сърца, една душа.

Две сърца в хармония.

Тази любов си ти.

Тази любов съм аз.

Заедно, завинаги през вечността.

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??