26 июл. 2007 г., 11:54

ЗАГАДЪЧНИ ПЪТЕКИ 

  Поэзия
491 0 8
Всяка вечер златна ябълка,
пръска светлина в позлата.
Пръска и възторг в очите ни -
дивни коне необозрими!
И танцуваме победно, смело,
в микрокосмоса се слели!
Изкачваме златна стълба,
нова луна ни разтърсва!
В тишина тюркоазена,
с любов, до полуда пазена!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??