Jul 26, 2007, 11:54 AM

ЗАГАДЪЧНИ ПЪТЕКИ 

  Poetry
492 0 8
Всяка вечер златна ябълка,
пръска светлина в позлата.
Пръска и възторг в очите ни -
дивни коне необозрими!
И танцуваме победно, смело,
в микрокосмоса се слели!
Изкачваме златна стълба,
нова луна ни разтърсва!
В тишина тюркоазена,
с любов, до полуда пазена!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??