29 дек. 2010 г., 14:47

Загуба 

  Поэзия » Другая
390 0 0

Нощ и ден плачех,
че не те тачех.
Исках времето да върна
и с усмивка да те прегърна.

Сега вече зная -
дошъл е краят.
Пропаднах в бездна една,
мразейки това,
на което съм заприличала.

Сърцето ми цяло е в тъга,
помни само твоята
светла и добра душа!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??