Dec 29, 2010, 2:47 PM

Загуба 

  Poetry » Other
391 0 0

Нощ и ден плачех,
че не те тачех.
Исках времето да върна
и с усмивка да те прегърна.

Сега вече зная -
дошъл е краят.
Пропаднах в бездна една,
мразейки това,
на което съм заприличала.

Сърцето ми цяло е в тъга,
помни само твоята
светла и добра душа!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??