16 апр. 2014 г., 15:21

Захари Стоянов 

  Поэзия » Гражданская
340 0 0

Преди 164 години велик общественик се е родил.

Благодарение на него народът се е обединил.

А сегашното "величие" Плевнелиев го е разединил.

Едва ли патриотът за туй би го търпил.

Народе, спомни си за онези славни дни!
Но не, народът спи!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??