Заклевам те да следваш моите пътеки
и всеки път да губиш моите следи..
Всяка на мен да оприличаваш,а
когато я целуваш да горчи.
Моето име на сън да изричаш и да
те боли,че мене остави ти.
Когато ме видиш с друг,сърцето ти
на парчета да се разкъсва,както
моето разкъса ти..
Да разбереш,че само мене обичаш,
но ще е много късно нали? :)
© Вили Щенгелова Все права защищены