1 jul 2010, 13:29

Заклевам те 

  Poesía » De amor
509 0 0

Заклевам те да следваш моите пътеки

и всеки път да губиш моите следи..

Всяка на мен да оприличаваш,а

когато я целуваш да горчи.

Моето име на сън да изричаш и да

те боли,че мене остави ти.

Когато ме видиш с друг,сърцето ти

на парчета да се разкъсва,както

моето разкъса ти..

Да разбереш,че само мене обичаш,

но ще е много късно нали? :)

© Вили Щенгелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??